Presentatie van het merk Atlantic

Atlantic: een sterk merk dat aau uw be behoeften voldoet en dat altijd blijft innoveren.

Een thermische oplossing kiezen, is geconfronteerd worden melt een aantal vragen die vaak complex zijn: energiekeuze, technische specificaties, ecologische dimensie, investeringskosten en rentabiliteit zijn een paar vragen die voorkomen in een context waarin de technologie ook zeer snel evolueert...

Atlantic: alle oplossingen op het vak van thermisch comfort. En vooral uw eigen oplossing!

De Groep Atlantic stelt u een oplossing voor die voor uw eigen levensstijl en behoeftes geschikt is. En dit is ook de ambitie van onze splinternieuwe site!

Atlantic: kiezen voor “multifunctie” en “multi-energieën” als objectiviteitsgarantie.

Franse leader op de verwarming- en boilermarkt, Atlantic ontwikkelt een zo breed mogelijk panoplie verwarmings-, klimatisatie-, ventilatie- en sanitair warm wateroplossingen, door tegelijk “multi-energieën” te blijven. Deze ambitieuze aanpak is uniek op de markt en is de garantie dat we u dé aangepaste oplossing kunnen brengen.

Atlantic: de keuze voor voortdurend en relevante innovatie.

Al 40 jaar lang beschouwt de merk Atlantic – dankzij de steun van de Groep Atlantic – innovatie als topprioriteit. De hele groep werft meer dan 4.000 mensen aan, en wijdt ongeveer 4% van zijn omzet aan Research & Development om uw continu de meest performante oplossingen aan te bieden. Omdat uw verwachtingen verder dan technische performantie op het vlak van welzijn gaan, integreert Atlantic ook verschillende dimensies: milieu, duurzame ontwikkeling,  estetische eisen gebonden aan uw binneninrichting, maximale zekerheid, gebruiksvriendelijkheid, economie en levensduur van zijn producten.

Atlantic: distributie en installatie enkel door herkende professionelen.

Al meer dan 30 jaar lang steunt Atlantic zich op een brede netwerk installatieprofessionelen in het thermisch comfort, zodat u van hun expertise kan genieten. Het garandeert een diepe en nauwkeurige diagnose van uw behoeftes en een technische know-how om uw installaties te onderhouden.